Nieuws

Nieuwe sponsor!

We hebben een nieuwe sponsor: Zorgboerderij Breukelaar! Een kleinschalige zorgboerderij, met persoonlijke aandacht voor hun deelnemers.

Team 1 opnieuw kampioen!

Team 1 is opnieuw kampioen geworden, net als vorig jaar. Anouk, Wendy, Nick en Thom gaan daarom volgend jaar een niveau hoger, in de zevende divisie spelen. En voor het eerst met veren shuttles. Een spannende, maar uitdagende overgang!

Pietenbadminton!

Afgelopen woensdag kwamen twee pieten met ons meetrainen. En ze waren al best wel goed! Ze hadden zelfs voor alle kinderen nog iets lekkers meegenomen…

Seizoensafsluiting 2023

We hebben een ontzettend leuke seizoensafsluiting gehad! Lekker geklommen, geklauterd en gevaren. Heel stoer, vooral degenen die durfden aan te geven dat ze iets eng vonden. Bij de seizoensafsluiting werd traditioneel ook de bekers voor de clubkampioenschappen uitgereikt. We genieten nu van de zomerstop en de woensdag na de Varsseveldse kermis zijn we weer terug, voor een nieuw seizoen!

Team 1 komt net tekort op voorronde NK

Team 1 werd afgelopen seizoen kampioen en mocht daarom de voorronde van het NK spelen in Schiedam. Tijmen, Anouk, Wendy en Thom wonnen twee van de drie wedstrijden, maar het was net niet genoeg om door te gaan naar het NK in Zutphen. Desondanks toch een goede prestatie van het team!

Clubkampioenschappen volwassenen

Woensdag 7 juni was de uitreiking van de jaarlijkse clubkampioenschappen, voor de dubbels, enkels en mixen. We hebben drie heel leuke toernooien gehad (met zelfs een speciaal bonustoernooitje tijdens de mix), onder uitstekende leiding van de toernooicommissie.

De herendubbel werd gewonnen door Sander Wijgman en Thijs Smits (helaas niet aanwezig op de prijsuitreiking).
De damesdubbeltitel ging naar Tanja Buiting en Veronique Gussinklo.
De herenenkel werd gewonnen door Tijmen ter Maat.
De damesenkel werd gewonnen door Anouk Westervelt (helaas niet aanwezig op de prijsuitreiking).
De titel bij het gemengd dubbel ging naar Sander Wijgman en José Janssen. Tijdens dit toernooi was er wegens een overschot aan heren nog een klein herendubbeltoernooi, gewonnen door Tijmen ter Maat.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Jeugd-oudertoernooi 2023

Zaterdag 18 maart hadden we weer het jaarlijkse jeugd-oudertoernooi. De opkomst was met 20 koppels bijzonder goed, en daarmee de sfeer tijdens het toernooi ook. De winnaars waren Esri en Kevin, samen met hun vader. Geert en zijn vader Edwin gingen er met de poedelprijs vandoor.